SKA BLOGGEN FÅ FINNAS KVAR?

Om det är något som har varit stort fokus för mig i och med att jag börjat jobba efter utmattningen så är det den medvetna reflektionen. Att försöka närvara i varje steg jag tar, hellre stanna upp en gång för mycket för att tänka efter eller låta landa, och att känna efter vad som känns rätt. Magkänslan blir a och o. Och när något känns tveksamt så avvaktar jag och bollar det med någon klok person i min omgivning. Och meditation, en sådan utomordentligt viktig del i att låta hjärnan hänga med i det som annars blir automatiskt och på autopilot. För jag insåg så starkt denna sommar att om jag ska satsa på min plattform helhjärtat, dra nytta av min enorma drivkraft och samtidigt må bra under resan så krävs det stort fokus på att hitta en hållbar målbild och handlingsplan.

Förut kunde jag göra väldigt många grejer i flertalet olika projekt, men man tappar så lätt kontroll och blir fartblind – och så  – krasch så är man där igen. Med en hjärna som kört slut på sig. Jag försöker nu istället göra tvärtom: lugnt och sansat syna  och prioritera vilken väg som kommer vara mest värd att välja och sedan lägga upp en bra plan i hur jag ska ta mig fram.

Jag vet inte exakt mitt mål, bara vad som driver mig. Min stora drivkraft och önskan är att kunna sprida den kunskap och erfarenheter jag själv lärt mig under resans gång hälsomässigt men också inom personlig utveckling, i hopp om att inspirera. Och samtidigt dela med mig av mitt liv på ett personligt och genuint sätt i med och motgång, i hopp om att ge någon annans själ sällskap och få fler att känna sig mindre ensamma. Vi lever i ett oerhört individualistiskt samhälle samtidigt som vi så starkt är flockdjur, och jag tror att nu mer än någonsin behöver vi hitta anknytning och styrka i stt relatera till andra. I verkliga livet men även via sociala medier. Jag vill helt enkelt sprida kärlek!

Jag har så många saker jag vill göra/ämnen jag vill beröra, men just nu är viktigast att välja de kanaler som kommer ge mest till flest antal människor. Inom kort hoppas jag kunna släppa en ny mer personlig och levande kanal (det gör mig så pirrig!). Och i samma veva ifrågasätter jag då de kanaler jag redan har igång, för att se över om någon är överflödig. Så som gamla goda bloggen. Jag älskar ju att skriva, och längtan har länge varit stor att kunna göra det mer frikostigt här. Jag har känt mig så ofattbart tacksam och överraskad av hur hög läsartrafiken fortfarande har varit under dessa månader av frånvaro. Men frågan som är intressant (och som ni hemskt gärna får hjälpa mig att besvara) är, vad tycker ni mest om med bloggen? Det skulle vara så fint att få en inblick i er som läsares tankar. Dvs ska den fortsätta existera men som enbart receptbank? Eller vill ni att det ska finnas mer personliga inslag såsom vardag och familj? Matnyttiga recept kring hälsa, yoga och meditation? Inredning? Boktips? Följer ni mig på Instagram? Skulle det kanske räcka med att enbart använda Instagram om jag fångar upp ett gäng av ämnena där? Samt, är det något annat ni skulle vilja läsa om eller inslag ni skulle vilja önska?

Just nu går bloggen på halvfart, jag behöver insikt i vart jag ska lägga min kraft och har ni som läsare några åsikter eller synpunkter så tar jag så tacksamt emot dem! Att få en känsla för vad bloggen betyder för er hjälper mig att navigera i hur jag kan definiera och använda mina kanaler på bästa sätt. Kommentera gärna här i inlägget eller skicka mig ett mail till organicbymommy@gmail.com . Tack tack tack på förhand, er input ger mig så mycket!

Åh, detta ska bli en så spännande resa! Tack för att ni är med mig på den!❤

PS. Har insett att majoriteten av kläderna i min garderob faktiskt är loppade i secondhand. Kanske vore det kul med lite hållbara outfits då och då? 🙂8 thoughts on “SKA BLOGGEN FÅ FINNAS KVAR?”

 • Det är bara du som kan bestämma om bloggen ska vara kvar eller inte.
  Som läsare hoppas jag den finns kvar och kommer fortsätta ha inslag av hälsa, mat, yoga och det mer långsamma där även second hand kläder passar.

  Lycka till!

 • Såklart bloggen ska finnas kvar 🙂 jag använder den som receptbank när jag vill laga nåt gott och nyttigt. Jag uppskattar variationen som du har med recept, personligt och yoga. Dagens outfit tänker jag passar bättre på instagram, även om jag mest blir irriterad/ avundsjuk på alla dina fantastiska loppisfynd innan jag inser att det finns så det räcker till alla och är glad över att du hittats schyssta fynd! Ha ha! Så kul att du är tillbaka, jag har saknat dina inlägg!

 • JA! Den måste vara kvar, älskar att läsa om din vardag men också finna ett o annat recept när man än behöver.!🙈 Kan inte föreställa mig att den inte skulle finnas! Kram J

 • Jag älskar bloggen men ser fram emot vad som kommer härnäst, vore så kul om du kunde bli lite mer personlig i kanalerna. Typ som YouTube, det blir lite mer live-känsla. Älskade att hänga med dig på retreatet förra året och vill så gärna ha samma känsla hemma!🤩 Kram Maria

 • Jag vill gärna ha kvar din blogg, om du orkar förstås! Jag gillar blandningen av vardag, tankar, yoga, recept och för min del får det gärna vara personligt.

 • Det skulle vara så trist om bloggen försvann, men jag förstår att det är svårt att göra allt samtidigt. .. Har iaf uppskattat att läsa den dagligen i över 2 års tid. Hoppas få plats på nästa hälsoresa med dig! Skulle gärna önska lite fler måltider där även kyckling/ kött ingår för oss som inte bara äter grönsaker. 🙂 Tack för en fantastiskt fin inspiration! / Julia

 • Hoppas verkligen att du finner inspiraton och lycka i att ha bloggen kvar. Du är min största inspirationskälla när jag söker recept att laga/baka. Jag tycker om att följa din vardag och tycker om den mix du har på din blogg i dag. Jag är alltid nyfiken på hur andra hanterar vardag/fest samt sin omgivnngen när man väljer att leva sitt liv på ett enligt normen ”annorlunda” sätt dvs kost osv. Det hade varit inspireradne att läsa om din/er resa i detta, framför allt tankar kring hur man får med barnen på tåget.

 • Jag skulle verkligen sakna bloggen då jag inte klarar av sociala medier, de stressar mig . Uppskattar verkligen mixen av yoga, mat och personligt. Men tycker också att det är viktigt att du tar hand om dig! Oavsett så hoppas jag att receptbanken får stanna, älskar godsakerna du skapar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *