…. PJUH!

Alltså denna vecka. Pjuh! Influensan intog min kropp rejält. Nästan som en slags tidig och djupgående vårstädning värmde febern upp varje liten del av mig som för att bränna bort gammalt känslomässigt skräp, lät hostan vrida om mig inifrån och ut, och sist men inte minst tog den dunkande huvudvärken hand om att slå sönder allt mentalt slagg som jag bråttats med. Ungefär så känns det, för det känns klarare på något sätt inom mig. Lättare. Den där odefinierbara känslan av att jag just nu genomgår en stor förändring som kom och har hängt sig kvar sedan i höstas liksom börjar slå ut, och sakta, sakta blomma. Och det är vackert ute i det kalla vinterkrispet, men nu längtar hela jag efter vår, sommar, ljus, värme och färger. Jag längtar efter att kunna plocka undan den tunga dunjackan, snöra på mig löparskorna och springa i skogen, packa in barnen och åka till Marbystranden, gå barfota och äta ute i den ljumma kvällssolen.

Hoppas ni har haft en fantastisk helg! ♥


Related Posts

HALVVÄGS I GRAVIDITETEN

… Och så har vi nått vecka 21 och därmed är 50% bakom oss och 50% framför oss! Wow! Det känns häftigt och ärligt talat rätt overkligt då min hjärna inte har hunnit greppa att vi är så långt in i graviditeten. Jag har ju […]

HEJ MARS!

Hej fina ni! Jag hoppas att er vecka har varit härlig. Här känns det som att tiden har stått still men samtidigt rymt en evighet. Så otroligt mycket har hänt inom mig de senaste veckorna och jag har behövt dra mig tillbaka, samla kraft, låta […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *