BABYSHOWER

Hej fina ni, jag hoppas att ni har haft en supermysig helg! För vår del innebar den fix inför kommande födelsedagshelg och en lördag där vi var iväg på firanden åt olika håll. Killarna firade släkten på landet och jag var bortbjuden på babyshower för en av mina äldsta barndomskompisar som får sitt andra barn i juli. En superfin eftermiddag som värdinnorna hade styrt upp sådär underbart bra med mat, lite frågesport och så fika. Jag tog med en rawfood cheesecake (japp, den där rackarns goda med hallon och citron med kardemummabotten som ni hittar här).

Just denna fina barndomsvän är mig lite extra nära hjärtat, våra mammor var bästa vänner och vi föddes med två månaders mellanrum. När jag sedan väntade Jonathan väntade hon sin lilla Felix två månader efter, och nu är det dags igen – båda två väntar smått med 1,5 månads mellanrum. Kul!


Related Posts

VÄNNER SÖKES!

Inspirerad av Isabella har jag kommit på den geniala idéen att använda min plattform till att sammanstråla nya vänskapsrelationer! För tänk så många ni är som delar exakt samma intressen, oddsen är stora att ni säkert bor i närheten av varandra och skulle berika varandras […]

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *