SOMMARHELG I MAJ

Grattis alla mammor på morsdag! Vilken sommardröm till helg vi har haft… En sådan slags helg som man verkligen inte vill ska ta slut, någonsin. I fredags hann vi med med en dejtkväll medan Banda mös järnet hos farmor och farfar över natten, därefter hängt en hel del på landet, varit och badat flertalet gånger i poolen hos min mamma och ätit så mycket god mat. Åh, så bra man mår av att få familjetid, tid för vila och att få vistas i solen. ♡ 


Related Posts

VÄNNER SÖKES!

Inspirerad av Isabella har jag kommit på den geniala idéen att använda min plattform till att sammanstråla nya vänskapsrelationer! För tänk så många ni är som delar exakt samma intressen, oddsen är stora att ni säkert bor i närheten av varandra och skulle berika varandras […]

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *