SEMMELDAGEN ÄR HÄR!

Eller ja, fettisdagen, men semmeldagen låter så mycket mysigare! Och som ni vet sedan tidigare är jag en självutnämnd semloman. Så dagen till ära har jag samlat ihop de tre semmelrecept jag bjudit på under de senaste månaderna, alla har fått så fantastiskt fina betyg av er – vilket är jätteroligt, så att ni enkelt kan slänga ihop den variant som passar just dig idag! 🙂 Ha en fin dag!

Supergoda semlorklicka här för recept (utan socker, gluten och valfritt mjölk. Passar dig som äter Paleo, LCHF, clean eller veganskt).

Semmelwrap deluxe -klicka här för recept (utan socker eller gluten + valfritt mjölkfritt. Passar även dig som äter PALEO eller LCHF).

Himmelsk chiasemlaklicka här för recept (utan socker, gluten, mjölk eller ägg. Passar dig som äter Paleo, LCHF, veganskt, clean eller raw food)


Related Posts

VÄNNER SÖKES!

Inspirerad av Isabella har jag kommit på den geniala idéen att använda min plattform till att sammanstråla nya vänskapsrelationer! För tänk så många ni är som delar exakt samma intressen, oddsen är stora att ni säkert bor i närheten av varandra och skulle berika varandras […]

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *