VÄLKOMMEN TILL ORGANICBYMOMMY.SE

Efter att nu nu ha 5000-10 000 unika läsare i veckan så tog jag mig äntligen tiden till att piffa till Organic By Mommy med en flytt till .se-domän och därmed lägga alla recept i kategorier så att de blir enklare att hitta. Under tiden insåg jag hur stor recepthögen har växt sig (!) och hur många godingar man lätt glömmer bort. Tips! Saknar du inspiration – kika igenom arkivet som fylls du på, på ett kick!

Mitt mål är fortsätta boosta med hälsorecept och hälsopepp! Då inga kommentarer följde med i flytten så hoppas jag att ni är flitiga med att lämna nya under de receptinlägg ni använder. Det är så otroligt kul att få er feedback och även låta framtida läsa andras betyg innan de bakar något. 🙂

Ha en fantastisk dag och välkommen!

 


Related Posts

VÄNNER SÖKES!

Inspirerad av Isabella har jag kommit på den geniala idéen att använda min plattform till att sammanstråla nya vänskapsrelationer! För tänk så många ni är som delar exakt samma intressen, oddsen är stora att ni säkert bor i närheten av varandra och skulle berika varandras […]

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]2 thoughts on “VÄLKOMMEN TILL ORGANICBYMOMMY.SE”

    • Sökfunktionen hittar du längst upp till höger i form av ett förstoringsglas på iphonen, medan kategorierna tyvärr bara går att komma åt via en dator. Kram Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *