UGNSROSTAD KYCKLING

Att ungsrosta en kyckling är den perfekta middagen när fantasin tryter, den sköter sig själv och är riktigt god att servera med lite härligt tillbehör som rostad sötpotatis, coleslaw, aioli eller hummus. Jag brukar alltid passa på att haffa de ekologiska kycklingarna som ibland blir nedsatta pga kort datum – en smidig middag! Här kommer de enkla instruktionerna för hur du själv ungsrostar kyckling. Och eftersom en hel räcker till många måltider brukar vi också ta delar av den till kycklingröra, kycklingssallad och kycklingtacos.

 UNGSROSTAD KYCKLING
Lägg gärna in små vitlöksklyftor och kryddor som rosmarin innanför skinnet. Sätt ugnen på 200 grader och ställ in kycklingen i ca 60 minuter. Voila, hur enkelt som helst och en perfekt middag!

Related Posts

VÄNNER SÖKES!

Inspirerad av Isabella har jag kommit på den geniala idéen att använda min plattform till att sammanstråla nya vänskapsrelationer! För tänk så många ni är som delar exakt samma intressen, oddsen är stora att ni säkert bor i närheten av varandra och skulle berika varandras […]

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *