KRÄMIG LINSSOPPA MED VITLÖK & CHILI (vegan, utan gluten eller mjölk)

Denna soppa är ett perfekt middagsalternativ när tiden och orken saknas, men man ändå vill få i sig en näringsrik och riktigt god måltid. Gör gärna lite extra – perfekt som lunch dagen efter!

 KRÄMIG LINSSOPPA MED VITLÖK & CHILI
3-4 portioner
3 dl röda linser
1 stor morot
3 gula lökar
3 vitlöksklyftor
lite kokosolja/olivolja
1 burk kokosmjölk
chiliflingor
salt
Börja med att koka upp linserna, häll bort vatten och ställ åt sidan. Fräs lök, vitlök och morot i oljan i en större kastrull. Häll i linserna och kokosoljan, låt puttra en stund, stavmixa till en jämn soppa och smaka av med chiliflingor och salt. Voila!

Related Posts

VÄNNER SÖKES!

Inspirerad av Isabella har jag kommit på den geniala idéen att använda min plattform till att sammanstråla nya vänskapsrelationer! För tänk så många ni är som delar exakt samma intressen, oddsen är stora att ni säkert bor i närheten av varandra och skulle berika varandras […]

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *