KYCKLING- & QUINOASALLAD

Min kycklingsallad är en fräsch och mättande sallad som du enkelt slänger ihop till middag och perfekt att ta med som jobblunch då den serveras kall. Servera gärna ihop med min hummus eller fetaostkräm.

KYCKLINGSALLAD
4-6 portioner
  
700 gram stekta kycklingfiléer
2 dl quinoa (koka dem så blir det ca 5 dl)
1 hackad squash/zucchini
1 hackad gul lök
2 dl majs
1 hackad tomat
3 hackad vitlöksklyftor
olivolja att steka i
Fräs lök, vitlök och zucchini lite lätt i en skvätt olivolja. Tillsätt kyckling, majs och tomat i samma stekpanna och fortsätt fräsa på låg värme en liten stund. Rör runt. Koka upp quinoan och häll i en skål -i vilken du tillsätter kycklingblandningen. Blanda väl och servera!

Related Posts

VÄNNER SÖKES!

Inspirerad av Isabella har jag kommit på den geniala idéen att använda min plattform till att sammanstråla nya vänskapsrelationer! För tänk så många ni är som delar exakt samma intressen, oddsen är stora att ni säkert bor i närheten av varandra och skulle berika varandras […]

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *