INDISKA OCEANEN

Idag var vår sista hela dag här på Bali och likt föregående dagar har vi haft fullt upp. Ja inte fullt upp med att hinna göra saker utan fullt skå med att hinna äta. Vi har så många favoritställen och rätter men bara ett visst antal dagar att hinna äta dem på haha. Som vi älskar mat!

Förövrigt spenderade vi dagen på stranden och i havet. Jonathan älskar vatten lika mycket som jag och njuter av att få sitta i vattenbrynet och skumpa med av vågorna in och ut.

Nu på kvällskvisten packade vi ihop våra väskor och flyttade ut från vårt hyrda hus och checkade in på hotell denna sista natt på Bali. En stor mjuk hotellsäng, poolen utanför terassdörren och en frukost som står färdig och väntar på oss imorgon bitti känns som ett extra lyxigt avslut på denna resa! Vårt plan lyfter inte förrän kl 19 så vi har en skön dag vid poolen innan dess. Sov gott! ♡


Related Posts

ANDRA DAGEN I FLORIDA

Andra dagen börja lida mot sitt slut häröver, Jonathan sover (vilket aldrig händer innan 21 på hemmaplan) och vi har hämtmat påväg (mango californian roll). Det så oerhört skönt att kunna resa bort men ändå känna sig som hemma. Ingen stress, inga måsten, men ändå […]

FÖRSTA DAGARNA PÅ BALI

Killarna sover bredvid mig här i sängen, klockan är 09:15. Tänk att vi har tagit oss ända till Bali! Jag får nypa mig i armen ibland. Det är något magiskt med denna ö. Människorna, atmosfären, naturen, maten. Ännu mer magisk blev den med mina killar […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *