APOR, RISFÄLT & RAWFOOD

De senaste dagarna har vi fyllt med utflykt och vila. En våg av trötthet vällde över mig nu när kursen väl vad över och det är bara att åka med. Det blir så lätt att man sätter höga semesterkrav på sig själv med saker som ska hinnas med. Istället har jag försökt eftersträva att ta varje dag utefter aktuell dagsform. Därför har det blivit lata dagar på stranden med en kokosnöt i handen. Enda utsvävningen blev en liten utflykt till Ubud under gårdagen, en trevlig stad som andas yoga och spiritualitet. Vi åt lunch bland risfälten, besökte apskogen mitt i staden full med apor, strosade på shoppinggatan (hittade två silverringar och en kristall), ett jobbmöte (ni trodde väl inte att min kreativa hjärna kunde vila i hela sex veckor? Spännande saker på gång!) och så avslutade vi med en raw fika på häftiga Alchemy café. Ett underbart hälsomecka – och självklart ska ni få mina restaurangtips på Bali när jag kommer hem! På tal om mat så längtar jag så oerhört efter vår kök därhemma nu, listan på receptidéer börjar svämma över… Kram!


Related Posts

ANDRA DAGEN I FLORIDA

Andra dagen börja lida mot sitt slut häröver, Jonathan sover (vilket aldrig händer innan 21 på hemmaplan) och vi har hämtmat påväg (mango californian roll). Det så oerhört skönt att kunna resa bort men ändå känna sig som hemma. Ingen stress, inga måsten, men ändå […]

FÖRSTA DAGARNA PÅ BALI

Killarna sover bredvid mig här i sängen, klockan är 09:15. Tänk att vi har tagit oss ända till Bali! Jag får nypa mig i armen ibland. Det är något magiskt med denna ö. Människorna, atmosfären, naturen, maten. Ännu mer magisk blev den med mina killar […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *