SURFING & BARNHEMSBARN

Efter att inte ha surfat ordentligt på fyra år så tog vi igår en båt ut med killarna på RipCurl till revet utanför vår strand, hoppade i med varsin bräda och surfade i 2,5 timma. Och det var lika roligt som alltid, men jag insåg att jag ”med åren” blivit aningen bekväm och hellre väljer att inte rida hela vågen in för att slippa paddla tillbaka hela vägen ut igen. Hehe. En fantastisk rolig förmiddag, men efter det och dessförinnan 1,5 h intensiv yoga så skrek min mage efter mat och vi gick till ett av favorithaken för superlunch. Lördagar = Zula-dag, stor lunch, raw efterrätt (plural), smoothies och juicer. En fantastisk rawfood hamburgare, raw äppelpaj, grön smoothie och mangolassie med mandelmjölk till min unge man. Caroline djupdök i bovetepannkakor med karamelliserad ananas och raw cheesecake, ja ni hör ju så illa vi har det… 😉 Mat har verkligen blivit en stor del av mina resor och jag insuper så mycket inspiration som möjligt från det jag smakar, listan på det som ska jag baka och laga när jag kommer hem är lång…

Senare på kvällen hade vi äran att få spendera ett par timmar med barnen från ett av Balis stora barnhem. Ägaren till yogastudion skänker 10% av alla inkomster till dessa barn och bjuder in dem till studion för filmkväll, middag, lek och fotboll på stranden för en kväll varje månad. Barnhemmet inhyser 92 barn i åldrarna 2-19 år som kommer från olika öar och delar av Indonesien. Fantastiska ungar med så mycket hjärta och smittande skratt. Jonathan hade med sig en fotboll som vi gav bort och som det hann spelas en hel del med innan vi gick hemåt. Att få träffa dessa fina barn gav mig nya perspektiv på livet som jag föralltid kommer bära med mig. ❤️

Nu ska jag fortsätta plugga. Sista veckan av utbildningen kvarstår och den kommer vara fylld med plugg upp till bredden, på lördag och söndag har vi slutprov. Ha en fantastisk söndag och håll utkik – i veckan kommer ett riktigt smarrigt efterrättsrecept!


Related Posts

ANDRA DAGEN I FLORIDA

Andra dagen börja lida mot sitt slut häröver, Jonathan sover (vilket aldrig händer innan 21 på hemmaplan) och vi har hämtmat påväg (mango californian roll). Det så oerhört skönt att kunna resa bort men ändå känna sig som hemma. Ingen stress, inga måsten, men ändå […]

FÖRSTA DAGARNA PÅ BALI

Killarna sover bredvid mig här i sängen, klockan är 09:15. Tänk att vi har tagit oss ända till Bali! Jag får nypa mig i armen ibland. Det är något magiskt med denna ö. Människorna, atmosfären, naturen, maten. Ännu mer magisk blev den med mina killar […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *