LUNCHHÄNG PÅ STRANDEN

Mina muskler har nog aldrig varit så trötta av träningsvärk som de är i just detta nu. Och då har jag ändå tränat en hel del intensiv thaiboxning, surfing och löpning i mina dar. Yogan är verkligen ett fantastiskt sätt att träna upp de mest gömda muskler samtidigt som den masserar upp samtliga organ och får huvudet att landa i nuet. Det ger kroppen en rejäl omgång träning och inre städning på en och samma gång, inte konstigt att man mår så bra efteråt. Jag får ofta frågan hur ofta man måste träna yoga för att det ska ge resultat. I vårt stressade samhälle vill vi ha en siffra att förhålla oss till för att kalkylera om det är värt att planeras in i det hektiska schemat eller ej. Sanningen är att varje minut du väljer att yoga ger resultat. Det handlar inte om att du måste göra ett visst antal minuter varje dag för att det ska ”räknas”, utan varje gång du ställer dig på mattan och sätter igång kommer din kropp att påverkas. Utan tvekan. Och min erfarenhet är att om man väl provar med den inställningen att varje stund räknas (förutsatt att man verkligen ger det en chans) så brukar man snart vilja öka yogastunderna för att man mår så bra av dem!

Idag fick jag sällskap av Jonathan och Caroline som kom och åt med mig på min lunchrast nere på yogastudions strand. Vi slog oss ner under en Palm och åt ekologisk zucchinipasta med pesto och parmesan från min älsklingsrestaurang Bali Buda. Och en kokosnöt till det. 🙂


Related Posts

ANDRA DAGEN I FLORIDA

Andra dagen börja lida mot sitt slut häröver, Jonathan sover (vilket aldrig händer innan 21 på hemmaplan) och vi har hämtmat påväg (mango californian roll). Det så oerhört skönt att kunna resa bort men ändå känna sig som hemma. Ingen stress, inga måsten, men ändå […]

FÖRSTA DAGARNA PÅ BALI

Killarna sover bredvid mig här i sängen, klockan är 09:15. Tänk att vi har tagit oss ända till Bali! Jag får nypa mig i armen ibland. Det är något magiskt med denna ö. Människorna, atmosfären, naturen, maten. Ännu mer magisk blev den med mina killar […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *