PÅ BALI FINNS INGEN SÖNDAGSÅNGEST

Då är vi inne på den andra yogaveckan här på Bali och jag älskar varje dag. Min klass är helt fantastisk -precis som lärarna! Jag cyklar till yogastudion vid sju på mornarna och kommer hem vid ca 16:30-snåret. På kvällarna myser vi med god mat, bokläsning, promenader ner till stranden, FaceTimar med vår älskade pappa hemma i Sverige (detta är något som Jonathan älskar och han ”berättar” entusiastiskt om sin dag för pappa Simon genom att visa böcker, leksaker, snäckor, koraller och andra grejer han har lekt med eller plockat hem från stranden). Och när Lillhjärtat är nattat så sätter jag mig med läxor. Söndagarna är vår lediga dag och då börjar vi med en promenad till den lokala ekologiska marknaden och sedan frukost nere på stranden. Och eventuellt lite poolhäng hos vår granne! 🙂


Related Posts

ANDRA DAGEN I FLORIDA

Andra dagen börja lida mot sitt slut häröver, Jonathan sover (vilket aldrig händer innan 21 på hemmaplan) och vi har hämtmat påväg (mango californian roll). Det så oerhört skönt att kunna resa bort men ändå känna sig som hemma. Ingen stress, inga måsten, men ändå […]

FÖRSTA DAGARNA PÅ BALI

Killarna sover bredvid mig här i sängen, klockan är 09:15. Tänk att vi har tagit oss ända till Bali! Jag får nypa mig i armen ibland. Det är något magiskt med denna ö. Människorna, atmosfären, naturen, maten. Ännu mer magisk blev den med mina killar […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *