SMARTA NAPPFLASKOR!

Idag tänkte jag tipsa om en riktigt smart barnprodukt, nämligen nappflaskor från KeepJar. För ungefär ett halvår sedan hittade jag till KeepJar, ett svenskt företag med konceptidé att återanvända barnmatsburken som nappflaska. Att välja plastfri nappflaska har för oss alltid varit ett självklart val då vi vill undvika alla de hemska gifter som gömmer sig i plast. Svaret har då blivit glas, men som vi alla vet så är glas inte det mest tåliga materialet när det går i backen, vilket just nappflaskor har en liten tendens att göra ibland. Att då behöva köpa om en ny glasflaskan varje gång har känts som onödiga pengar i sjön, men som enda alternativ. Därför blev jag himla glad av att upptäcka KeepJar som har ett återbrukstänk som skonar både miljö och plånbok, en kombination jag skarpt gillar. KeepJar säljer nämligen kit med napp (NUK + naturgummi) samt nappring och silikonfölje (för skydd) som du enkelt trär på en använd och tvättad barnmatsburk (från din egen samling). Och vips så har du en nappflaska. Hur smart är det inte?! Väldigt praktisk och har använts flitigt hemma hos oss! Du kan enkelt beställa hem från deras hemsida www.keepjar.se . 🙂

 I SAMARBETE MED KEEPJAR

Related Posts

STÄDA GIFTFRITT – GÖR DIN EGEN RENGÖRINGSSPRAY!

I vår process att giftminimera vårt hem och livsstil på alla knasiga kemikalier som gärna används i majoriteten av marknadens produkter, för att istället börja välja de alternativ som varken skadar hälsa eller miljö blev starka rengöringsmedel viktigt att byta ut. Numera använder vi aldrig […]

GÖR DITT EGET EKOLOGISKA DISKMEDEL

Att byta ut sitt gamla hederliga diskmedel till ett ekologiskt är att göra miljön en stor tjänst! För mig känns det fel att något som används så ofta i vardagen ska behöva stämplas med en varningstext då det innehåller giftiga kemikalier som skadliga långtidseffekter på vattenlevande organismer (hint: vänd […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *