FREDAG

Det är redan mitten av augusti och de flesta jag känner har nu antingen återgått till jobb efter semester eller föräldraledighet. Det får mig att inse att vår vardag som egenföretagare är ganska annorlunda, och hur fint det är att våga bygga en livsstil som känns rätt för en själv snarare än hur den bör vara sett till normen. Det ligger en skön känsla i insikten att ingen livsstil är den enda rätta för alla, utan att det är upp till var och en att klura ut sin egen. Jag som under dessa 16 månader av min sons liv har varvat mammadagar med jobbdagar har förmånen att kunna fortsätta göra det, men nu med lite mer intensitet i företaget. Efter denna vecka då mitt största fokus har varit yogaplugg och företagsjobb så har vi idag varvat ner med en helt perfekt dag ihop, jag och mitt lillhjärta. Vi hann även ner in till stan där jag passade på att fylla upp träningsgarderoben. Jag har nämligen insett att om jag ska gå omkring 9,5 h/dag i träningskläder i en månads tid och i 35 gradig värme så behövs ett antal uppsättningar.
Mitt andra stopp var på Åhlens för att handla på mig mitt favoritsminkmärke UNE (naturligt+ekocertifierat) som de just nu säljer ut för -50% rabatt. Jag började med enbart ekologiskt smink när jag väntade Jonathan och blev då väldigt förtjust i UNEs mascara, därefter har allt fler av deras produkter hamnat i min sminkväska och jag kan verkligen varmt rekommendera dem alla!

Ha en fantastisk helg underbara ni!


Related Posts

FÖRSKOLESTART

Gud, vilken chock det blev att behöva dra på sig ett par jeans imorse. Man har vant sig så starkt vid värmen att dessa dagar med försmak på hösten känns lustiga. Även om den detta år är väldigt välkomnad, kvoten av sommar har verkligen fyllts […]

HÄLSOKONCEPT

Detta år har redan präglats jobbmässigt av mitt vässade fokus på OrganicByMommy-konceptet jag håller på att bygga upp – en plattform som ska ge alla möjligheten att på ett enkelt sätt bli hälsosamma. Jag har skalat ner och skalat bort andra delar av mitt kreativa […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *