AUGUSTIMYS

Dessa fyra lediga dagar gick i ett naffs (ett trevligt naffs!). Vi har hunnit med att besöka en stor loppis, bondens marknad, laga en hel del mat, kubbspel, många trevliga kvällar med min svärfamilj och igår även årlig kräftskiva hos dem. Just dagar som dessa fyller själen med så mycket värme och vi kommer njuta länge av dem här framöver. Nu är vi redo för en ny vecka med nya härligheter, jag har en hel del jobb som ska hinnas med och förberedas innan Bali och yogaplugg. Däremellan ska jag försöka fokusera på två saker: sömn och familjen.
För de flesta av er innebär morgondagen även uppstart efter sommarens semester och jag hoppas att ni är fulltankade med energi och d-vitamin. Med det och alla era härliga receptönskemål som ni framförde under fredagen kommer jag i receptväg även fokusera en hel del på: frukost, lunch (som ej kräver mikro), middagar, smidiga mellanmål, barnmat och yogi-mat. Som alltid kommer mina recept vara näringsrika, nyttiga, riktigt goda och enkla att tillaga. Alltid utan gluten, vitt socker eller tillsatser. ♥ Nu laddar vi inför en underbar sensommar och höst!

Related Posts

FÖRSKOLESTART

Gud, vilken chock det blev att behöva dra på sig ett par jeans imorse. Man har vant sig så starkt vid värmen att dessa dagar med försmak på hösten känns lustiga. Även om den detta år är väldigt välkomnad, kvoten av sommar har verkligen fyllts […]

VIVIANNA

… ”Pippi” även känd som ”yogabebisen” har äntligen fått ett riktigt namn – Vivianna! Backgroundstory: Jag har sedan många år varit förälskad i mina surfarvänners barns namn, exempelvis som hawaiianska killnamnet Kahlani eller två små systrar från Kalifornien vid namn Marley och Presley. Därefter har […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *