SOMMARKVÄLL

Vilken kväll! Vi packade grillen, mat och badkläderna och åkte till mina underbara svärföräldrars sjö. Eller deras och deras, den nära där de bor. Jonathan som egentligen är en riktig liten badkille under våra resor med tropiskt vatten har strejkat den svenska sommarens dopp i år. Men, idag njöt även han av att få bada så jag antar att vattentemperaturen charmade honom. Det är så fantastiskt fint hur till synes små, enkla och spontana utflykter förgyller tillvaron.  Och det slår mig att vi ofta underskattar just dessa små påhitt i vardagen, för oj vad de laddar upp ens energi. Jag pratar mycket om att ladda och tanka upp sin energi, men för mig är det så otroligt viktigt att ägna sig åt sådant som ger oss energi. Mat, motion, relationer, jobb och alla dessa val vi gör, de bör alltid väljas med fokus på att ge oss bästa tänkbara energi. ♥

Related Posts

FÖRSKOLESTART

Gud, vilken chock det blev att behöva dra på sig ett par jeans imorse. Man har vant sig så starkt vid värmen att dessa dagar med försmak på hösten känns lustiga. Även om den detta år är väldigt välkomnad, kvoten av sommar har verkligen fyllts […]

VIVIANNA

… ”Pippi” även känd som ”yogabebisen” har äntligen fått ett riktigt namn – Vivianna! Backgroundstory: Jag har sedan många år varit förälskad i mina surfarvänners barns namn, exempelvis som hawaiianska killnamnet Kahlani eller två små systrar från Kalifornien vid namn Marley och Presley. Därefter har […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *