YOGA & NATUR

bland är det himla skönt att ta sig ut i naturen och bara vara en stund.
Insupa solen, känna vattnet mot sin hud, gå barfota och fylla sina lungor med frisk luft.
Ibland behövs det inte mer för att tanke på med lite välbehövd energi.
Idag var precis en sådan dag. Yoga och ett förmiddagsdopp i solen.

Related Posts

FÖRSKOLESTART

Gud, vilken chock det blev att behöva dra på sig ett par jeans imorse. Man har vant sig så starkt vid värmen att dessa dagar med försmak på hösten känns lustiga. Även om den detta år är väldigt välkomnad, kvoten av sommar har verkligen fyllts […]

HÄLSOKONCEPT

Detta år har redan präglats jobbmässigt av mitt vässade fokus på OrganicByMommy-konceptet jag håller på att bygga upp – en plattform som ska ge alla möjligheten att på ett enkelt sätt bli hälsosamma. Jag har skalat ner och skalat bort andra delar av mitt kreativa […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *