SVENSK SKÄRGÅRD

Igår spenderade vi hela dagen ute i skärgården med min familj. Att bada, torka i solen, äta gott, umgås och vara nära naturen är verkligen som balsam för själen. Helt magiskt och väldigt energitankande. Och jag tänker för mig själv att hur underbart det än är att resa till alla världens häftiga hörn så är Sverige på sommaren något speciellt och ojämförbart. Man blir lätt hemmablind, men oj så vackert det är när man väl öppnar ögonen.


Related Posts

VÄNNER SÖKES!

Inspirerad av Isabella har jag kommit på den geniala idéen att använda min plattform till att sammanstråla nya vänskapsrelationer! För tänk så många ni är som delar exakt samma intressen, oddsen är stora att ni säkert bor i närheten av varandra och skulle berika varandras […]

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *