SOMMARTISDAG

Dessa två bilder både sammanfattar min dag och mitt liv väldigt bra just nu. Ett inspirerande jobbmöte med Camilla bakom företaget Kvillinges Ekologiska (Sveriges godaste kombucha) över en superlunch (lyxig quinoasallad) och en eftermiddag vid (och i) vattnet med min lilleman. Att bara slänga ihop handduk och badkläder för att sticka ner och bada tio minuter från huset är ren lyx.

Att driva företag som småbarnsmamma kan nog för de flesta kännas lite tufft emellanåt. Men jag upplever att när man genuint älskar sin verksamhet och inspireras till fullo av det så är det precis där man kan tanka välbehövd energi till resterande delar av dagen. Det är fint, att tillåta sig själv att hitta sin egen balans. ♥ Hoppas att ni också har haft en helt fantastisk sommardag!


Related Posts

FÖRSKOLESTART

Gud, vilken chock det blev att behöva dra på sig ett par jeans imorse. Man har vant sig så starkt vid värmen att dessa dagar med försmak på hösten känns lustiga. Även om den detta år är väldigt välkomnad, kvoten av sommar har verkligen fyllts […]

HÄLSOKONCEPT

Detta år har redan präglats jobbmässigt av mitt vässade fokus på OrganicByMommy-konceptet jag håller på att bygga upp – en plattform som ska ge alla möjligheten att på ett enkelt sätt bli hälsosamma. Jag har skalat ner och skalat bort andra delar av mitt kreativa […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *