TIPS PÅ BRÖLLOPSPRESENT – KÄRLEKSBURKEN!

Bröllopssäsongen är i full gång och här kommer ett tips på en liten rolig gåva att ge brudparet utöver huvudgåvan, nämligen: KÄRLEKSBURKEN. Kärleksburken är en liten glasburk fylld med 12 lappar (en för varje månad), där varje lapp kommer med en uppmaning till brudparet att göra en viss aktivitet på tu man hand. Exempelvis Juli: Släng ihop en picknickkorg och åk till en strand för en kväll eller November: Gå på bio och avsluta med en middag ute. Varva lite ”större” aktiviteter med enklare, så som Maj: Åk och ta en glass  eller Januari: Räkna upp tre saker som ni uppskattar hos varandra. De kan också innehålla uppmaningar riktade till den ena partnern, så som December: Sara, bjud ut Mattias på en date där du bestämmer innehåll eller April: Mattias, laga Sara en tre rätters middag med hemlig meny.  Varje specifik månadslapp öppnas under aktuell månad på samma datum som bröllopet var och de har sedan 7 dagar på sig att genomföra aktiviteten.

KÄRLEKSBURKEN
En liten glasburk (jag använde en barnmatsburk)
12 små lappar + 1 lite större
Penna
Tejp

Klipp 12 små lappar, en för varje månad, och skriv en uppmaning till brudparet på varje. Vik sedan lapparna, tejpa så att de håller sig stängda och skriv respektive månad de ska öppnas på. Lägg sedan i dem i glasburken och stäng. Dekorera utsidan som du önskar, jag använde ett klisterhjärta i papper från TGR och lite spetsremsor med klister. Gör plats för det lite större pappersbiten på baksidan. På det ska du skriva instruktioner: I denna kärleksburk finns 12 utmaningar som ni ska genomföra på tu man hand. Öppna respektive månadslapp på (samma datum som bröllopet) ex 11:e varje månad, läs lappen ihop och genomför den sedan inom 7 dagar.


Related Posts

VÄNNER SÖKES!

Inspirerad av Isabella har jag kommit på den geniala idéen att använda min plattform till att sammanstråla nya vänskapsrelationer! För tänk så många ni är som delar exakt samma intressen, oddsen är stora att ni säkert bor i närheten av varandra och skulle berika varandras […]

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *