SUPERMORGON

Jag hoppas att ni har haft en helt fantastisk midsommarhelg så här långt, med god mat, trevligt sällskap och att era skrattmuskler har fått hårdträning. Det är viktigt. Min och mina fina killars midsommar har varit sådär underbart skön och lugn. Igår frossade vi i god mat hos mina svärföräldrar, där lilleman sov kvar och därmed gav oss sovmorgon idag. Att som småbarnsförälder få en hel natts sömn känns numera så oförskämt lyxigt och utnyttjades på bästa sätt. Solen gassade imorse när jag vid 8:30-snåret klev direkt från sängen till altan, vecklade ut min yogamatta och körde 45 minuters vinyasayoga. Yogan avslutades med 5 minuter skön avslappning i sällskap av doften från grannens rosbuske och ljudet av morgonpigga fåglar och bin. Vilken start på dagen. Sedan åt vi frukost i soffan framför Modern Family innan vi åkte ut till landet igen.


Related Posts

FÖRSKOLESTART

Gud, vilken chock det blev att behöva dra på sig ett par jeans imorse. Man har vant sig så starkt vid värmen att dessa dagar med försmak på hösten känns lustiga. Även om den detta år är väldigt välkomnad, kvoten av sommar har verkligen fyllts […]

HÄLSOKONCEPT

Detta år har redan präglats jobbmässigt av mitt vässade fokus på OrganicByMommy-konceptet jag håller på att bygga upp – en plattform som ska ge alla möjligheten att på ett enkelt sätt bli hälsosamma. Jag har skalat ner och skalat bort andra delar av mitt kreativa […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *