SPONTAN PICKNICK

Något som jag markant har blivit bättre på sedan jag blev mamma är att ta varje dag som den kommer, utan prestationskrav inför vad som ska göras och ångest över det som inte hinns med. Det har tagit många kraschlandningar och peptalks med min fina man för att komma hit, men det gör mig glad över att jag faktiskt kan känna såhär. Idag blev en sådan dag då vi lät dagsformen få avgöra vart vi hamnade. En vakennatt gav oss en sovmorgon med lång frukost, sedan tog vi en spontanpicknick med våra fina vänner Emil och Anna vid en sjö. Anna som är en hejare i köket fixade urgoda (!) raw chokladbollar och jagslängde ihop en makalöst god kladdkaka (utan socker, gluten eller mjölk) med vispgrädde, och till det kombucha i smaken mojito. Knytis-picknick är verkligen underskattat! Sedan satt vi där vid strandkanten, åt gofika hela gänget, plaskade i vattnet, småkillarna jagade fiskmåsar och vi mammor fick prata av oss i den mån det går i sällskap med två små vilda killar. En mysig dag och lagom ansträngande.
På kvällen passade vi på att hela familjen ta en promenad, det har verkligen blivit ett sätt att få kvalitetstid ihop då vi ostört kan prata. Vi tittade på kor och jag sprang en sträcka. Jag ger min kropp chansen att sakta men säkert vänja sig vid att springa i mina fivefingers-skor då det innebär en helt annorlunda löparstil med totalt nya muskler som aktiveras. Mitt mål är minst två löpturer i veckan under sommaren och varje gång ökar jag sträckan med en minut, det är lagom ökning för mig och ger min kropp tid att anpassa sig. Nu laddar vi inför imorgon, hoppas ni får en fantastisk fin midsommar och till alla er som gör min sommartårta – glöm inte att berätta hur ni gillade den! 🙂
Sov gott!
Hur god ser den inte ut att vara egentligen?!

 


Related Posts

FÖRSKOLESTART

Gud, vilken chock det blev att behöva dra på sig ett par jeans imorse. Man har vant sig så starkt vid värmen att dessa dagar med försmak på hösten känns lustiga. Även om den detta år är väldigt välkomnad, kvoten av sommar har verkligen fyllts […]

HÄLSOKONCEPT

Detta år har redan präglats jobbmässigt av mitt vässade fokus på OrganicByMommy-konceptet jag håller på att bygga upp – en plattform som ska ge alla möjligheten att på ett enkelt sätt bli hälsosamma. Jag har skalat ner och skalat bort andra delar av mitt kreativa […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *