PURJO-, TOMAT- & ADVOKADOSALLAD

På fredagens kalasbord bjöd jag på min nygamla favorit Purjo-, tomat- & avokadosallad, ett perfekt och nyttigare alternativ till potatissallad. Den är så läckert god och näringsrik. Perfekt att förgylla midsommarbordet, grilltallriken och picknickkorgen med i sommar.

 
PURJO-, TOMAT- & AVOKADOSALLAD

25 cm purjolök
1,5-2 tomater /10 körsbärstomater

3 mogna avokados
4,5 dl créme fraiche
2 tsk hackad persilja
1 mindre vitlöksklyfta
2 tsk sambal oelek
Salt + peppar
Hacka avokados och tomater, och strimla purjolöken. Blanda samman och ställ åt sidan. Blanda creme fraiche, pressad vitlök, persilja, sambal oelek, salt och peppar. Smaka av blanda sedan samman med avokado, tomat och purjolök. Görs med fördel dagen innan servering. Njut!

Related Posts

VÄNNER SÖKES!

Inspirerad av Isabella har jag kommit på den geniala idéen att använda min plattform till att sammanstråla nya vänskapsrelationer! För tänk så många ni är som delar exakt samma intressen, oddsen är stora att ni säkert bor i närheten av varandra och skulle berika varandras […]

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *