KVÄLLSPROMENAD

Efter en megafull dag så avslutade jag och mina killar den med att ta en promenad. Idag var det konditionsdag i SUPERSOMMAR-schemat och uppstart för de som vill börja springa. För ca 6-7 år sedan sprang jag dagligen och jag längtar efter att plocka upp det igen. Vilket gör vårt sommarprogram perfekt. Jag som egentligen är en rastlös själ har svårt att börja från noll med saker och ting men det är oftast precis det man behöver, likaså med löpningen. Så för att trappa upp det i en stabil takt så innebär vårt löp-schema att vi varje gång vi springer ökar med en minut i taget. Då känns det så barnsligt enkelt att börja och eftersom att ökningen är så liten så märker man knappt att man gör den. Min svärmor gav mig det tipset, att öka en minut varje gång. Så idag, första dagen på min nya löpvana, sprang jag 1 minut och promenerade 19 minuter. En ganska rolig upptrappning. Kvällen var så underbart vacker att promenera i, vi har tur som bor med landet runt knuten.
Hoppas det går fantastiskt bra för er, tredje dagen idag på SUPERSOMMAR och jag har så mycket pepp och tips laddat. Lämna gärna en kommentar här eller på Instagram och berätta hur det går för er.
 PS. Min mage ömmar efter gårdagens planka… ♡

Related Posts

FÖRSKOLESTART

Gud, vilken chock det blev att behöva dra på sig ett par jeans imorse. Man har vant sig så starkt vid värmen att dessa dagar med försmak på hösten känns lustiga. Även om den detta år är väldigt välkomnad, kvoten av sommar har verkligen fyllts […]

HÄLSOKONCEPT

Detta år har redan präglats jobbmässigt av mitt vässade fokus på OrganicByMommy-konceptet jag håller på att bygga upp – en plattform som ska ge alla möjligheten att på ett enkelt sätt bli hälsosamma. Jag har skalat ner och skalat bort andra delar av mitt kreativa […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *