VARDAGSBREAK

Tänk så underbart och svårt det är på en och samma gång, att som mamma ta en stund att göra ingenting. Vi har nu varit i Kalmar sedan igår och tagit allt som det kommer. Att få ett par timmar i solen för sig själv medan de andra är på lekplatsen är guld värt. En återhämtning efter sista veckornas sömnbrist är minst sagt välbehövligt och viktigt. Det är dessutom skönt med både miljöombyte och att få vara borta från dagliga måsten som ett hem ofta innebär. Även från daglig matlagning, som jag annars tycker är så kul. Jag tog med en stor kylväska med frallor, rawfoodbollar, hallon, bananer, avokados och spenat till frukostarna och mellis. Därefter har jag köpt på mig lite praktiska råvaror på plats och lagat lite enkla matlådor till J medan vi har ätit ute. Ett break i vardagen, det är skönt. Men det är också svårt, svårt att inte hela tiden köra på och istället faktiskt vila emellanåt. ♡ Att unna sig det är som balsam för själen.


Related Posts

FÖRSKOLESTART

Gud, vilken chock det blev att behöva dra på sig ett par jeans imorse. Man har vant sig så starkt vid värmen att dessa dagar med försmak på hösten känns lustiga. Även om den detta år är väldigt välkomnad, kvoten av sommar har verkligen fyllts […]

HÄLSOKONCEPT

Detta år har redan präglats jobbmässigt av mitt vässade fokus på OrganicByMommy-konceptet jag håller på att bygga upp – en plattform som ska ge alla möjligheten att på ett enkelt sätt bli hälsosamma. Jag har skalat ner och skalat bort andra delar av mitt kreativa […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *