FIKA FÖR FIRANDE

En rejält fullproppad dag lider mot sitt slut. Snart är älskade juni här vilket innebär firanden av alla dess slag, därför passade jag och Lilleman på att igår trixa fram olika roliga recept inför fikabordet. Resultatet? Superbollar (nya favoriten!), rabarber/jordgubbskompott med mandelcrumble, Vaniljchia med rabarberkräm och slutligen en oemotståndlig citronglass. Hur gott som helst -och utan gluten, socker och mjölk! Recept kommer såklart! ♡


Related Posts

VÄNNER SÖKES!

Inspirerad av Isabella har jag kommit på den geniala idéen att använda min plattform till att sammanstråla nya vänskapsrelationer! För tänk så många ni är som delar exakt samma intressen, oddsen är stora att ni säkert bor i närheten av varandra och skulle berika varandras […]

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *