SOMMARDAG

Vilken dag vi hade igår, helt fantastisk! Nattamningsstoppet är inne på natt nummer fyra och resultatet hittills? De första två nätterna var hemska, en genomledsen kille tog sig igenom timmar av protest, gråt och skrik med en halvvaken mamma som sjöng Babblarna och Niklas Strömstedt (?). Tredje kvällen lagade jag till en ”kvällssmoothie” (dryck med bra protein + fett förklädd till smoothie då vår son inte gillar hemlagad välling) vilket gick hem storslaget och därefter vaknade han bara en gång under natten! Inatt upprepade vi kvällssmoothien och han sov sex timmar i sträck (!) och somnade om ganska fort igen med lite vyssning och ännu en fång Strömstedt (…) ♡

Igår då, då startade vi dagen med en mysig frukostdate på altanen. Följt av en heldag hos mina morföräldrar på deras gård. Vilken ynnest det är att få njuta av soliga dagar utomhus. Jag plockade rabarber och blommor för fullt. På kvällen var vi på husvisning, längre ut på landet, men som tyvärr hade alldeles för många saker att justera för sitt pris. Så nya tag och på måndag ny visning, vem vet, kanske är det då vi finner vårt drömhus!

Related Posts

FÖRSKOLESTART

Gud, vilken chock det blev att behöva dra på sig ett par jeans imorse. Man har vant sig så starkt vid värmen att dessa dagar med försmak på hösten känns lustiga. Även om den detta år är väldigt välkomnad, kvoten av sommar har verkligen fyllts […]

HÄLSOKONCEPT

Detta år har redan präglats jobbmässigt av mitt vässade fokus på OrganicByMommy-konceptet jag håller på att bygga upp – en plattform som ska ge alla möjligheten att på ett enkelt sätt bli hälsosamma. Jag har skalat ner och skalat bort andra delar av mitt kreativa […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *