RAW HALLON- & KIWIGLASS

Som ni lär ha märkt vid detta lag så älskar jag att testa nya recept här hemma och har ständigt något nytt på gång. Och genom att samla alla recept här blir de dagar man saknar matfantasi ganska få. Jag är otroligt glad över att ni är så många som har hittat hit och känner mig tacksam över alla era fina kommentarer både här och sociala medier. Jag älskar att komma på nya spännande, god och nyttig mat utan gluten och socker. Att ni uppskattar recepten gör det extra kul att dela med sig av dem. Tillbaka till inlägget, ingen har väl missat att det är fredag? Fredag betyder fredagsmysrecept! Detta ljuvliga glassrecept kan ni njuta av till såväl fika, kvällsgott som frukost. Det innehåller varken socker eller mejerier. En syrligt söt mix som gifter sig mellan hallonen och kiwin -en tippad favorit i sommarsolen. Passar från +6 mån och uppåt. Och som alltid, den är lätt att tillaga. Hoppas ni gillar den lika mycket som vi. (:
HALLON+KIWI-GLASS
2 portioner
2,5 kiwis
0,5 dl kokosmjölk (gärna den vita feta delen ) / kokosgrädde
Mixa ihop kiwi och kokosmjölk med stavmixer och häll i glasskål.
1 dl hallon
2 msk kokosmjölk (gärna den vita feta delen ) / kokosgrädde
Mixa ihop hallon och kokosmjölk med stavmixer och häll över kiwimixen utan att blanda dem bägge. Ställ in i frysen i minst 4 timmar. Tas den ut senare så kan den behöva tas fram en stund innan och tina upp. Avnjut med gott sällskap! 

Related Posts

VÄNNER SÖKES!

Inspirerad av Isabella har jag kommit på den geniala idéen att använda min plattform till att sammanstråla nya vänskapsrelationer! För tänk så många ni är som delar exakt samma intressen, oddsen är stora att ni säkert bor i närheten av varandra och skulle berika varandras […]

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *