SPENAT- & KIWI-SMOOTHIE

Hej, äntligen lite solstrålar som återigen hittar igenom molnen. Igår hade jag en stor produktionsdag i lugn takt medan J var ute på landet och blev bortskämd av mina morföräldrar. En större beställningen hann bli klar till en av våra återförsäljare här i Norrköping och jag hann börja planera lite av höstens produktnyheter. Jag insöp så mycket inspiration från förra veckans Farmers Markets och eko-produkter i Atlanta att jag knappt kan slita mig från att jobba och utveckla våra. Det är häftigt att få jobba med något som man genuint brinner för och som man känner passion inför. Att med sina händer få skapa en eko-produkt som gör skillnad för både hälsa och miljö, det är stort.

Idag planerade jag in en riktigt lugn dag med lantluft, vi sov ut och åt en dunderfrukost innan vi åkte ut till familjegården. Mitt zucchinibröd från igår fick bli en toast med ett par skivor kalkonbröst, mozzarella och soltorkad tomat. Och som om det inte vore nog gjorde vi en dundersmoothie fylld med järn som J älskade. Här följer receptet på en lagom stor smoothie som smakar både sött och fräscht. Perfekt för såväl liten (1 år och över pga nitrit i spenaten) som stor.

SPENAT+KIWI-SMOOTHIE

En portion

1/2 banan

saften från 1/2 citron

2 nävar babyspenat

1 kiwi

Havre/nötmjölk (jag tog min egen cashewmjölk).

Mixa alla ingredienser med stavmixer/blender. Tillsätt mängd ”mjölk” efter smak.


Related Posts

VÄNNER SÖKES!

Inspirerad av Isabella har jag kommit på den geniala idéen att använda min plattform till att sammanstråla nya vänskapsrelationer! För tänk så många ni är som delar exakt samma intressen, oddsen är stora att ni säkert bor i närheten av varandra och skulle berika varandras […]

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *