SHOPPING & INSPIRATION

Sista riktiga dagen i Atlanta spenderade vi med klassisk shopping. Förr kunde jag handla hur mycket som helst under mina resor hit och väskorna var tunga vid hemfärden. Jag inser nu att jag har förändrats mycket på den punkten. Visst tycker jag fortfarande om att hitta fina kläder att förgylla garderoben och schysta inredningsprylar att förnya hemmet med, men jag väljer enbart de som jag verkligen känner riktigt starkt för. Och hittar jag något som jag gillar men tycker kostar lite för mycket så skriver jag upp det i mobilanteckningarna och letar efter liknande på loppisar. Speciellt med inredning, denna resa har jag insupit så mycket inspiration som möjligt för att kunna leta reda på liknande saker under sommarens loppisar. Jag är glad att återanvändning har blivit så populärt som det är idag, det är både roligt, bra för miljö och inte minst plånboken att återanvända saker istället för att kasta. Jag tar en hel del foton på inredningsdetaljer jag gillar, min tanke är att piffa till vårt hem med lite mer industriella detaljer och fräcka textiler.

En sak som jag dock ännu ej köper second hand är mina träningskläder, det känns för intimt och jag unnar mig gärna något nytt när jag behöver. Idag hittade jag två par yogabyxor inne på Nike som fick åka med hem. Ett par grå/svarta och ett par marinblåa.
Kram

Related Posts

ANDRA DAGEN I FLORIDA

Andra dagen börja lida mot sitt slut häröver, Jonathan sover (vilket aldrig händer innan 21 på hemmaplan) och vi har hämtmat påväg (mango californian roll). Det så oerhört skönt att kunna resa bort men ändå känna sig som hemma. Ingen stress, inga måsten, men ändå […]

FÖRSTA DAGARNA PÅ BALI

Killarna sover bredvid mig här i sängen, klockan är 09:15. Tänk att vi har tagit oss ända till Bali! Jag får nypa mig i armen ibland. Det är något magiskt med denna ö. Människorna, atmosfären, naturen, maten. Ännu mer magisk blev den med mina killar […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *