RESTIPS – KOKOSOLJA

Om jag bara skulle få ge er ett packningstips inför resan så skulle det tveklöst vara en burk ekologisk kallpressade kokosolja. Varför? Den funkar nämligen perfekt som aftersun, lätt solskydd, hårinpackning, intimtvål, kropp+ansiktsåterfuktning, tandkräm, blöjolja, sminkrengöring, i maten (ta med stavmixer och mixa grönsaker ihop med kokosoljan=perfekt barnmat), deo, sårrengöring, oilpulling med mera… Snacka om många användningsområden! Jag köper min ekologiskt kallpressade kokosolja från Rene Voltaire och har den alltid med på resan! ♡ Vid 25C smälter den och blir rinnande, vilket gör den smidig att använda och annars använder jag bara en liten sked.


Related Posts

ANDRA DAGEN I FLORIDA

Andra dagen börja lida mot sitt slut häröver, Jonathan sover (vilket aldrig händer innan 21 på hemmaplan) och vi har hämtmat påväg (mango californian roll). Det så oerhört skönt att kunna resa bort men ändå känna sig som hemma. Ingen stress, inga måsten, men ändå […]

FÖRSTA DAGARNA PÅ BALI

Killarna sover bredvid mig här i sängen, klockan är 09:15. Tänk att vi har tagit oss ända till Bali! Jag får nypa mig i armen ibland. Det är något magiskt med denna ö. Människorna, atmosfären, naturen, maten. Ännu mer magisk blev den med mina killar […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *