CHIAPUDDING MED VANILJ

Chiafrön är en perfekt sak att skriva upp på packningslistan till nästa resa. Jag har använt det så gott som dagligen till frukost i bananpannkakor och chiapuddingar. Just denna goda frukost råkade bli bland de godare puddingar jag smakat, ändå är det ett så enkelt recept. Mandelmjölken jag hittade var ekologisk från Simple Truth Organic (ett märke som finns på matkedjan Kroger). Receptet är enkelt men går att variera med vilken typ av frukt/bär som helst.
CHIAPUDDING MED VANILJ
1,5 dl mandelmjölk
2,5 msk chiafrön
1 krm vaniljpulver
Lite havssalt
Kiwi upphackad
Stavmixa allt eller rör samman med sked. Häll upp i önskat glas och låt stå i kylen i minst 30 min. Hacka kiwin och lägg på toppen eller blanda i. Ta fram och avnjut! ♡

Related Posts

VÄNNER SÖKES!

Inspirerad av Isabella har jag kommit på den geniala idéen att använda min plattform till att sammanstråla nya vänskapsrelationer! För tänk så många ni är som delar exakt samma intressen, oddsen är stora att ni säkert bor i närheten av varandra och skulle berika varandras […]

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *