BOTANICAL GARDEN

Andra dagen i Atlanta, en stad som jag bara faller mer och mer för. Vår jetlag gjorde oss klarvakna redan vid 05:00, så efter en underbar frulle gick vi tillsammans med min svärfar ut på långpromenad i området. Allt är så grönt och lummigt, så mysigt och gemytligt. Precic som igårmorse avslutade vi vår promenad med en sväng inne i matbutiken i jakt på nya spännande varor. Jag älskar att handla i utländska matbutiker! Solen lyser starkt om dagarna och värmen påminner om en riktigt varm högsommarvecka. Jag försöker ladda upp min energi till max. Under dagen besökte vi The Botanical Garden, en enorm parkliknande trädgård med enormt mycket grönska i tusen olika växter och former. Kvällen, precis som gårdagen, firade vi min svägerskas kommande examen med middag ute.

Frukosten här, som tidigare alltid bestod av bagels, är numera så nyttig, god och mättande. Jag tog nämligen med min himmelska glutenfria tefflimpa hemifrån, som jag fyller med ett lager smör, sallad, kalkon och mosad avokado. Till det ett glas av kokosvatten (mitt favoritmärke är Coco Libre). Min nya favoritfrukost… Så vad passar mer än att jag senare idag bjuder på receptet av detta makalöst goda bröd?! ♡ Kram

Related Posts

ANDRA DAGEN I FLORIDA

Andra dagen börja lida mot sitt slut häröver, Jonathan sover (vilket aldrig händer innan 21 på hemmaplan) och vi har hämtmat påväg (mango californian roll). Det så oerhört skönt att kunna resa bort men ändå känna sig som hemma. Ingen stress, inga måsten, men ändå […]

FÖRSTA DAGARNA PÅ BALI

Killarna sover bredvid mig här i sängen, klockan är 09:15. Tänk att vi har tagit oss ända till Bali! Jag får nypa mig i armen ibland. Det är något magiskt med denna ö. Människorna, atmosfären, naturen, maten. Ännu mer magisk blev den med mina killar […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *