DAGS FÖR SEMESTER!

Äntligen är dagen här och vi sitter påväg till Arlanda! Ska bli så otroligt skönt att få njuta av dessa dagar med mina killar på Gudarnas ö. Har endast packat med necessär, fyra bikinis, yogakläder och flip-flops till mig. Ändå har vi bagageutrymmet i bilen proppad till brädden, att resa med bebis kräver sina saker. 🙂

Nu ska denna mamma ta semester! Tror att både jag och Simon har svårt att stänga ner tankeflödet från våra företag helt, men distansen hjälper och målet är att vi nu ska kunna koppla från och hämta inspiration. Vi har så mycket roligt som sker med företagen i år, så vi behöver hämta energi. Jonathan aka världen sötaste fågelholk laddar batterierna inför maratonflygningen bredvid och jag ska göra detsamma! Hörs från tropikerna! Puss! ♡

Related Posts

ANDRA DAGEN I FLORIDA

Andra dagen börja lida mot sitt slut häröver, Jonathan sover (vilket aldrig händer innan 21 på hemmaplan) och vi har hämtmat påväg (mango californian roll). Det så oerhört skönt att kunna resa bort men ändå känna sig som hemma. Ingen stress, inga måsten, men ändå […]

FÖRSTA DAGARNA PÅ BALI

Killarna sover bredvid mig här i sängen, klockan är 09:15. Tänk att vi har tagit oss ända till Bali! Jag får nypa mig i armen ibland. Det är något magiskt med denna ö. Människorna, atmosfären, naturen, maten. Ännu mer magisk blev den med mina killar […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *