UPPIGGANDE HÄLSOSHOT!

God morgon! De senaste sex dagarna har jag börjat dagen med en rejäl energikick i form av en ingefära- och hallonshot till frukost. För mig är ingefära hatkärlek, jag ogillar smaken starkt, men älskar dess fräscha doft och makalösa hälsoegenskaper. Nu har jag gjort denna lilla goding till en vana. När jag första gången tog denna så tänkte jag ärligt talat ”aldrig mer”, men redan morgonen därpå var jag sugen igen och nu ser jag fram emot att ta den! Denna boostar immunförsvaret rejält, sätter fart på energin i kroppen, rensar ut slagg, renar din hud (!), underlättar matsmältningen, främjar fettförbränningen och förbättrar humöret. Bara för att nämna några av denna lilla shots fantastiska hälsoegenskaper. Att den dessutom är proppad till brädden med c-vitamin, järn, kalcium och folsyra gör det hela ännu bättre.

Ingefära- och hallonshot
Ca 3 små shotglas
20 g riven Ingefära
1 pressad Citron
ca 1 dl frysta tinade Hallon
2 krm Gurkmeja
2-3 msk vatten
(2-3 msk osötad Äppeljuice istället för vatten
-om man måste ha i lite sötma, prova gärna utan först)

Mixa allt med handmixer, häll upp och drick. Din kropp lär tacka dig!
 


Related Posts

VÄNNER SÖKES!

Inspirerad av Isabella har jag kommit på den geniala idéen att använda min plattform till att sammanstråla nya vänskapsrelationer! För tänk så många ni är som delar exakt samma intressen, oddsen är stora att ni säkert bor i närheten av varandra och skulle berika varandras […]

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *