RAW CHOKLADMOUSSE

… Kan man ju faktiskt slänga ihop en riktig smarrig (och NÄRINGSRIK) efterrätt! Jag är en riktig efterrättsmänniska och här är en nyttobomb till CHOKLADMOUSSE som ofta görs här hemma. Proppad med mineraler, nyttiga fettsyror, antioxidanter och vitaminer som verkar glädjehöjande på vårt humör. Plus att den är riktigt god!


Ren chokladmousse

1 liten banan
1/2 avokado
2 stora tsk kakao (helst )
en nypa vaniljpulver
en klick kokosolja
en skvätt mandelmjölk

Mixa ihop allt med stavmixer och låt stå en stund i kylen.


Related Posts

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]

SAFTIG LIMPA MED DURRA & TEFF (det perfekta brödet utan gluten, mjölk, ägg eller nötter)

Som ni säkert har förstått är jag alltid på jakt efter de perfekta brödrecepten som är naturligt glutenfria och hälsosamma! Detta bakade vi fram för ett par dagar sedan, det består av supermjölerna teff och durra, och är utan tvekan den godaste brödlimpan jag ätit […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *