HELLO STRANGERS

Så hamnade jag här igen, nästan nio månader sedan J kom in och förgyllde våra liv. Att vara mamma till honom är ta mig sjutton det absolut häftigaste jag varit med om, det är en riktig berg-och-dal-bana av trötthet, slit, skratt och högst ovärderliga stunder av ren kärlek. Och jag skulle aldrig i mitt liv vilja byta bort det! ♡ Det i kombination med att jag är en sån där skrivande människa som alltid måste ha en anteckningsbok och penna i min närhet/väska/jacka/bilen känns det som en så rackarns härlig idé att börja skriva ner mina vardagsreflektioner om livet som mamma och egenföretagare. Om tankar kring det som fyller mitt liv: vardag med barn, hälsa, välmående, för mycket kreativitet (kan man ha för mycket?),  yoga, resor, barnmat, slitiga amningsnätter, jakten på en naturlig och giftfri livsstil.  MED MERA. En blandning av ALLT i allmänhet, men om att finna en balans i synnerhet. Gillar ni det ni läser -häng med vetja! 

PUSS!


Related Posts

HALVVÄGS I GRAVIDITETEN

… Och så har vi nått vecka 21 och därmed är 50% bakom oss och 50% framför oss! Wow! Det känns häftigt och ärligt talat rätt overkligt då min hjärna inte har hunnit greppa att vi är så långt in i graviditeten. Jag har ju […]

HEJ MARS!

Hej fina ni! Jag hoppas att er vecka har varit härlig. Här känns det som att tiden har stått still men samtidigt rymt en evighet. Så otroligt mycket har hänt inom mig de senaste veckorna och jag har behövt dra mig tillbaka, samla kraft, låta […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *