DRÖMMIGT HÄLSORETREAT PÅ BALI, FEB 2019

Denna gång har jag förverkligat något som jag velat göra i flera år, nämligen ”ta med er” till Bali! Nästa år kommer jag bo där större delen av vintern och då kunde jag ju inte låta bli att faktiskt boka upp en hälso-oas mitt i hälsomekkat Canggu där vi ska njuta och boosta vår hälsa i en vecka med makalöst energipåfyllande dagar för såväl kropp som själ. Platsen jag har valt är ett par kilometer från den varma indiska oceanen, bland risfält, surfare och mängder av hälsocaféer. Ni kommer ÄLSKA det! Jag har valt att fylla vår vecka med några av de mest underbara och välgörande aktiviteter jag vet på Bali – och med mig har jag den fantastiska Jenny Lindberg (grundare av Yoga Living, läs mer om Jenny längre ner) som kommer förgylla vår resa med sin passion för yoga, enorma kunskap, värme och klokhet! Jag har valt att inkludera frukost och middag (samt ett par luncher) av riktigt hälsosam vegetarisk och ekologisk mat och utelämnat fem luncher för er att själva kunna frossa i stadens alla hälsocaféer (det är ju en upplevelse bara det). Schemat hittar ni längst ner och mellan alla aktiviteter så kommer ni ha gott om egentid att spendera som ni vill, vi har pool och nära strand så nog kommer ni att lyckas fylla upp tiden väl! 😉

Obs! Jag släpper platserna för bokning nästa tisdag, den 25/9 klockan 06.00, men redan nu kan du anmäla intresse längre ner genom att lämna emailadress. Du kommer då få ett mail när platserna släpps!

När: Måndagen den 11 februari – måndagen den 18 februari 2019
Plats: Canggu (du flyger in till Denpasar International airport)
Pris: 11 995 SEK (25 % betalas direkt och resterande 75% senast den 26:e november)
Pris för dig som har eget boende, exempelvis då du reser med familj men vill vara med på resterande delar (max 2 deltagarplatser): 8 995 SEK

Detta ingår:
– Sju nätters boende på Oasis Yoga Center i Canggu (del i dubbelrum)
– Sju frukostar, två luncher och sju middagar på hotellets restaurang – vegetariskt, glutenfritt & ekologiskt!
– Elva yogaklasser i olika stilar (yinyoga, ashtanga & vinyasa) med mig & Jenny
– En dag i tystnad, då du blir tryggt vägledd med meditation och inspirationsstund (denna dag serverar vi samtliga måltider på plats)
– Föreläsning/ inspirationsstund om andningens kraft och meditation med Jenny
– 2 Inspirationsklasser inom helhetshälsa & personlig utveckling med mig
– 1 matlagningsworkshop med mig i temat ”hälsosam snabbmat”
– Utflykt till Ubud – staden full med kultur, spiritualitet och healers (och apor)
– En av följande: Individuellt möte med ayurvedisk läkare eller Reiki / healing
– En lektion i vågsurfing med profissionell surflärare
– 60 minuters massage
– Lån av yogamatta och yogaprops
– Riktigt lyxig goodiebag

I priset ingår inte:
– Flyg : Du flyger till Denpasar. Det är nu ett stort gäng bolag som flyger dit, själv brukar jag välja Qatar Airways då de har både bra priser och erbjuder kortast flygtid (ca 17 timmar). Priset ligger på 5500 – 7500 kronor t/r.
– Transfer till/från Oasis (kan köpas till)

Bildresultat för oasis canggu baliRoomRelaterad bildRelaterad bildBilden kan innehålla: en eller flera personer, pool och utomhusIngen automatisk text tillgänglig.
Bildresultat för bali nature

Yoga & föreläsningar
Vi kommer yoga i olika stilar (yin, ashtanga, hatha och vinyasa) där man får chans att utforska dess olikheter och kontraster. Våra klasser binder samman mjukhet och medveten närvaro med styrka och energiflöde. Givetvis anpassar vi våra klasser så att de passar alla, oavsett om du aldrig tidgare testat yoga eller är van i din praktik. Dagliga klasser med yoga och meditation leds av mig och Jenny.

Våra föreläsningar/inspirationstunder och workshop kommer att präglas av temat helhetshälsa och beröra andningens kraft, meditation, peronlig utveckling och anti-inflammatorisk kost. Och en hel del ämnen som ryms därimellan!


JENNY LINDBERG
Jag är så oerhört glad över att denna gång få välkomna med härliga Jenny Lindberg som tillsammans med mig kommer leda er i yoga och föreläsningar. Hon är inte bara full av värme, kunskap och klokhet utan sprider dessutom en fantastisk energi runomkring sig!

Jenny har undervisat yoga sedan 2002 och är utbildad inom hatha, vinyasa, yin och ashtanga. Hon äger och driver företaget  Yoga Living som idag består av två studios. Och så här säger Jenny själv om sin stora passion: ”Träning av olika slag har alltid varit en stor del av mitt liv och jag älskar att leda grupper och inspirera människor till att må bra. Yogan är en livsstil. Den har lärt mig mer om livet – både i stort och smått. Yogan är en viktig balans i mitt liv och ett verktyg i att hantera vardagen. Den får mig att må så bra. Både i kropp och själ.”

DAG 1
INCHECKNING  EFTER KL 18.00 (Många flyg anländer sent till Bali, så incheckning sker frekvent, du får ditt rum och kan njuta av en skön natts sömn innan allt drar igång dagen efter)
DAG 2
VÄLKOMSTCIRKEL & YOGA
FRUKOST
WORKSHOP JENNY ANDNING & MEDITATION
YOGA
MIDDAG
DAG 3
7.30 YOGA
FRUKOST
EGENTID
LOUISE INSPIRITATIONSSTUND
EGENTID
YOGA
MIDDAG
DAG 4.EN DAG I TYSTNAD
YOGA
FRUKOST
INSPIRITATIONSSTUND
LUNCH
MEDITATION & YOGA
MIDDAG
DAG 5
YOGA
FRUKOST
 INSPIRITATIONSSTUND LOUISE
YOGA
MIDDAG
DAG 6
YOGA
FRUKOST
MATLAGNINGSWORKSHOP MED LOUISE
SURFKLASS
MEDITATION & YOGA
MIDDAG
DAG 7
YOGA
FRUKOST
UTFLYKT TILL UBUD
YOGA
MIDDAG
DAG 8
YOGA
FRUKOST IHOP
AVSLUTNINGSCIRKEL
UTCHECKNING 12:00

 

KLIMATKOMPENSATION:
Något som känns otroligt tråkigt är att Bali kräver flyg. Det är tyvärr oundvikligt, men för att klimatkompensera planterar jag 10 träd i Afrika för varje såld deltagarplats, vilket idag är bland det bästa man kan göra för miljön.

ANMÄL DITT INTRESSE ELLER BOKA HÄR :