GENOMTÄNKTA & SKÖNA YOGAKLÄDER

I stolt samarbete med Yogia.se

Tredje advent idag och det känns som om vi alla skulle behöva ta en stund på yogamattan. För att skala bort alla måsten, prestationskrav och stress som vi så ofta skapar kring julen. Men allra mest för att kunna vässa känslan av att vara närvarande här och nu under denna mysiga högtid.

Och så var det dethär med julklappar. För vår familj är det viktigt att det som ges har en bra tanke bakom sig och om vi inte köper i andra hand så värnar vi om att sakerna vi köper är producerade med omtanke för miljö och hälsa. Idag skulle jag därför vilja tipsa om det fantastiskt balla märket Indigo Luna, som skapar yogakläder av återvunna ”spöknät” (dvs fisknät som kastats i havet av fiskare och ställer till stora problem för havets djur och natur) och ursnygga underkläder av ekologisk bambu. Jag älskar deras helhetstänk och inte minst deras fina och sköna kläder. Sportbh:n är utan tvekan den mjukaste och skönaste jag någonsin burit (även grym att amma i)!

Ni hittar Indigo Luna hos Yogia.se, som är först i Europa med att sälja märket! Och med det sagt skulle jag även vilja slå ett slag för Yogia över huvudtaget, som ni vid det här laget vet att jag håller enormt kärt. Dels för att de (enligt mig) har marknadens bästa sortiment på yogakläder, yogamattor, yogatillbehör och smycken – men också för att jag aldrig har stött på en sådan hög kundservice som de har! Fram till jul har de dessutom fri frakt och fria returer. Men för att vara säker på att få klapparna i tid så bör du lägga beställningen senast på tisdag! Med andra ord hett tips på julklappar både till de du tycker om, men även dig själv.

 
Yogalegginsen Samsara Saffron finns här och yogatopp Boxy Crop Top Charcoal finns här


Yogalegging Samsara Rani Green hittar du här

Och bakom kameran står min partner-in-crime Deniese Thorvaldsson.


Related Posts

GÖR DITT EGET EKOLOGISKA DISKMEDEL

Att byta ut sitt gamla hederliga diskmedel till ett ekologiskt är att göra miljön en stor tjänst! För mig känns det fel att något som används så ofta i vardagen ska behöva stämplas med en varningstext då det innehåller giftiga kemikalier som skadliga långtidseffekter på vattenlevande organismer (hint: vänd […]

STÄDA GIFTFRITT – FRÄSIG TOALETTRENGÖRING

Som jag skrev för ett par veckor sedan så har kemikaliefri städning blivit allt viktigare i vårt hem de senaste tre åren och numera är allt utbytt till naturligare och giftfria alternativ. De produkter som jag köper kommer från märken som Lily’s Eco eller Attitude, men det mesta […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *