GODASTE CHOKLADKAKAN

I samarbete med Bodystore.se

Fredagkväll och framför oss ligger en helg full med bestyr och julpiff. Imorgon går vi in i årets mysigaste månad, men också den månad som många tyvärr förknippar med mycket stress. Jag tänker i år ha som mission att stressa så lite som möjligt -genom att sänka krav och skapa fler stunder av lugn. Som en kopp te, en bra bok och ett par rutor av min favoritchoklad. Chokladen är Renée Voltaires veganska godbit (denna) som jag inte kan sluta beställa hem från Bodystore… Renée har nämligen tagit fram en chokladkaka som är SUPERGOD, ekologisk och gjord på enbart kokosmjölk, kokossocker, kakaomassa, vanilj, kakaosmör och kokosflingor. Jämför den ingredienslistan med min tidigare (ohälsosamma) chokladfavorit i gul mundering så blir detta rena superfooden. Stort tips, och du hittar den här!


Related Posts

STÄDA GIFTFRITT – GÖR DIN EGEN RENGÖRINGSSPRAY!

I vår process att giftminimera vårt hem och livsstil på alla knasiga kemikalier som gärna används i majoriteten av marknadens produkter, för att istället börja välja de alternativ som varken skadar hälsa eller miljö blev starka rengöringsmedel viktigt att byta ut. Numera använder vi aldrig […]

DETTA HITTAR DU ALLTID I MITT KÖK – DEL 1: SKAFFERIET

Att aktivt börja bygga en hälsosammare livsstil och kosthållning är för de flesta en utmaning och att börja förbättra sin invanda kost kan ofta kräva en hel del inspiration och lite grundkunskap. För vad använder man egentligen istället för vetemjöl och vitt socker om man vill baka […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *