UPPGRADERING & 2 EXTRA PLATSER TILL HÄLSORESAN PÅ BALI!

Jisses, vilka fjärilar jag får i magen bara vid tanken på att vår hälsoresa närmar sig med stormsteg. Bara 2,5 månad kvar. Och vi har sålt slut på alla platser – men har nu möjlighet att släppa ytterligare två! 😀 Vi har nämligen kunnat uppgradera oss till en ännu drömmigare location. Ni vet den där känslan av att saker sker av en mening? Att vissa saker faller isär så att de rätta kan falla på plats? Minns ni att jag tidigare har skrivit (då i samband med vår bröllopsplanering) att på Bali är allting möjligt – men också allting kan hända? I förra veckan fick jag ett mail från managern på yogacentret vi bokat, där han berättade att de nu bestämt sig för att renovera och bygga ut hela platsen under vårt retreat, men att vi var välkomna ändå…. Vi är fast beslutna om att vårt retreat ska ta plats i en rogivande atmosfär, inte bland byggmaskiner. Vi tackade därför nej och började genast vaska fram ett nytt guldkorn. Och som om det var det mest självklara i världen så hörde jag av mig till den underbara plats jag redan i somras när jag började kika på att ha retreat på Bali hittade. Jag föll redan i somras direkt, visste att där vore drömmen att få hosta retreatet. Men då, när vi inte hade någon som helst aning om hur många som kunde tänkas boka plats och vi hade behövt minst 14 deltagare för att ha kapacitet så valde vi ett enklare men himla fint ställe. När renoveringen kom in i bilden, helt plötsligt hade sålt slut alla platser och vårt redan funna smultronställe var ledigt så föll den sista, nu så självklara biten på plats – och vi får äran att leda hälsoretreat på drömplatsen! Nyp mig i armen! Vi kommer nu bo i utkanten av Canggu, med 10-20 minuters promenad in till stad och strand, omgivna av risfält och där grönsakerna till våra måltider plockas in direkt från deras egen ekologiska trädgård. Jag ser verkligen framför mig hur vi yogar på gräsmattan framför poolen i morgonvärmen och solnedgången, vartefter vi njuter av en simtur i poolen och därefter färgglad ekologisk mat från deras eget växtrike! Massage finns på plats så utöver den massage som ingår i retreatet kan man närsomhelst knalla över och boka en kroppsbehandling. Och allt detta, mitt i kallaste, mörka, svenska februari. Underbart!

Och nu till det ännu roligare – våra retreatplatser är slutsålda, men då efterfrågan har varit så stor så släpper vi ytterligare två platser där du som bokar kör hela retreatet (mat, yoga, aktiviteter, utflykter och häng) med oss men sover på ett hotell ett stenkast bort. Och även det boendet kommer vara grymt fint (se bilder nedanför). Du delar även här på dubbelrum, men kan även få möjlighet att välja enkelrum! Och du får en rabatt på – 500 kronor / person. För att läsa mer om retreatet klickar du här (där alltså all info förutom boendet stämmer). Först till kvar – vid intresse maila mig på organicbymommy@gmail eller klicka här! Boendets bildgalleriBoendets bildgalleriLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *