GIRLPOWER WEDNESDAY: LOUISE “ECOSAND”

Girlpower Wednesday 🌼 Idag vill jag lyfta fram och tipsa om en helt fantastisk tjej som jag ser som en sann inspiratör – nämligen @Ecosand (aktiv på Instagram). Jag har följt Louise, som är den entusiastiska personen bakom kontot, i snart 4 år och älskar känslan av genuin omtanke för hälsa och miljö som hennes inlägg präglas av. Hennes hjärta klappar lite extra för just en hållbar och giftfri livsstil. På sina konton tipsar hon om alltifrån livsstilsprodukter, vegetarisk mat, hygienartiklar, recept och nu även gravid/barnrelaterade produkter då hon är nybliven tvillingmamma (följ gärna även hennes specifika mamma-konto @tvillingareko). Hennes engagemang har på senare år även lett till skapandet av den otroligt härliga workshopen @ekoochflora (www.ekoochflora.se), där hon erbjuder noggrant utvalda miljö- och hälsovänliga produkter. 💚 Så stort tips är att följa henne och ta del av alla de tips hon bjuder på, hon är grym!💪🌼Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *