FLORIDABESÖK

Alltså vilka majdagar! Så varmt, vackert och allmänt underbart- och inte minst passande då min amerikanska syrra är här på besök. Sist hon var här var i januari för två år sedan och vädret var betydligt kallare… Men i onsdags när hon kom sken ett stort leende på hennes läppar och Sverige fick direkt betyget “wow, det är ju som vinter i Florida- jag älskar det”. Sommar i Florida är ofta en jobbig historia för de som bor där och att ha det så breezigt och fint som det är nu i Sverige är högst uppskattat! Det är tredje gången hon besöker oss och denna gång stannar hon två veckor. Själva anledningen är att hon är gudmor åt vår dotter och att ska närvara under hennes namngivelse nästa lördag. Att ha utländskt besök är alltid härligt, man får ofta uppleva så mycket mer av sitt eget land än man brukar i vanliga fall!

Hittills har vi njutit av skärgården och idag väntar loppis! Imorgon planerar vi att köra en roadtrip ner till Skåne i ett par nätter, första stoppet blir Kalmar och sedan tänker vi Österlen. Har ni några tips på platser, aktiviteter eller matställen (ni vet att jag ÄLSKAR genomtänkta mathak med exempelvis ekologiskt, rawfood eller hälsotänk in general)? Hit me! ♡

Ha en fantastisk helg!


Related Posts

VÄNNER SÖKES!

Inspirerad av Isabella har jag kommit på den geniala idéen att använda min plattform till att sammanstråla nya vänskapsrelationer! För tänk så många ni är som delar exakt samma intressen, oddsen är stora att ni säkert bor i närheten av varandra och skulle berika varandras […]

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *