SALLADWRAPS

En riktig goding som konkurrerar ut den traditionella mackan och enkelt slängs ihop till frukost, mellis, lättare lunch och utflyktsmaten är salladswraps. Innehållet går att variera oändligt och näringsfaktorn kan göras riktigt hög. Jag brukar lägga i det jag har hemma (exempel följer här nedanför) och ha med det på utflykten, den långa bilfärden eller som gofrulle. Den mättar mer än man kan tro och smakar underbart gott och fräscht!

SALLADSWRAPS

Isbergssallad
Avokado
Spenat
Tomat
Morot
Soltorkade tomater
Ev. Färskost* med örter
Ev. Goudaost* eller annan  god ost*
Ev. Hummus (kikärtor, tahini, olivolja, salt + vitlök)

_________________________
*Ej vegansk
Ta försiktigt av bladen av isbergssalladen, ett i taget och försök i den mån det går att låta dem förbli så hela som möjligt. Skölj och torka av innan du lägger dem 2-3 stycken på varandra lite omlott. Skär önskat innehåll i bitar och lägg i samt bred på eventuell färskost*/röra. Rulla sedan ihop den till hälften, vik in ena sidan och rulla resterande del till en rulle. Använd gärna lite smörgåspapper att hålla ihop den med.

Related Posts

VÄNNER SÖKES!

Inspirerad av Isabella har jag kommit på den geniala idéen att använda min plattform till att sammanstråla nya vänskapsrelationer! För tänk så många ni är som delar exakt samma intressen, oddsen är stora att ni säkert bor i närheten av varandra och skulle berika varandras […]

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]



Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *