BARNKALAS MED HAPPY FOOD ISTÄLLET FÖR CRAPPY FOOD

Igår bjöd vi äntligen in våra små vänner på barnkalas för Jonathan som fyllde tre i april. Och som vanligt körde vi happy food istället för crappy food. Vilket resulterade i ett bord av vegetariska små pizzaslice:ar (med min durra/teffbotten), raw jordgubbscheesecake, raw citronbollar, raw pistagebollar, cakepops med kärna av quiolabollar (kola + quinoapuffar), blåbärsmuffins med blåbärsfrosting (frostingen var det enda som inte var växtbaserat) och chokladtäckta popcorn. Sååå gott! Som “godispåse” fick alla barnen ett litet paket med tablettask (du hittar dem här – adlink), fruktrem och en ballong, vilket blev väldigt uppskattat! Jag slog in de små paketen i avrivna sidor från en riktigt utsliten barnbok jag fyndat på loppis för en femma, som jag tejpade och vek ihop. Att köpa presentpapper tar så oerhört mycket emot av miljöskäl, så mitt mission detta år är att trolla fram nya inslagningsidéer istället, like this one!

De nya recepten på godsaker kommer upp under kommande vecka. Hoppas det ska inspirera! ♥ Ha en fantastisk helg!


Related Posts

DET SÖTASTE VI HAR

Hej fina ni, ännu en liten update från kvällskvisten och sängen. Efter en dag med härlig mix av mamma- och jobbtid. Förmiddagen fyllde vi med en mysig playdate ihop med fina vänner och under eftermiddag var vi på intensiv jakt efter all sista inredning till vår […]

SOCKERFRITT BARNKALAS

Det var med lysande glädje i vår älskade “Bandas” ögon som vi igår hade tvåårskalas med kompisarna. Och som mamma glöder tacksamheten i hjärtat, att få se honom så glad och för att vi har sådana fantastiska vänner som berikar våra liv. Det är mer […]Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *