HAVRE- & BANANKAKOR

Idag tänkte jag bjuda på något av Jonathans största mellanmålsfavorit – nämligen mina Havre- och banankakor. De är busenkla att göra och passar sådär riktigt bra till både mellis, fika, picknick och frukost (japp, du läste rätt – kakor till frukost)! De är sötade med banan och russin (valbart) och smakar riktigt mumsigt!

Får mitt recept liv i ditt kök? Lämna gärna en kommentar under aktuellt receptinlägg och berätta vad du tyckte då jag älskar er feedback. Postar du en bild? Tagga gärna din bild med #organicbymommy. ♥

HAVRE- & BANANKAKOR
Ca 12 stycken

3 dl Havregryn
2 Bananer (gärna övermogna rackare)
1/2 dl Chiafrön
1/2 dl Kokosflingor
1/2 dl Russin
2 tsk Kanel
Ev. lite agave/honung* för ytterligare sötning

_________________________
*Ej vegansk
Sätt ugnen på 200 grader. Mixa alla ingredienser med hjälp av en stavmixer och bred med hjälp av händerna ut dem till små runda, platta kakor på en bakplåtspappersklädd plåt. Baka i ca 10-15 minuter (håll koll så att de inte bränns!). Ta sedan ut dem och låt dem svakna helt. Njut!

Related Posts

VÄNNER SÖKES!

Inspirerad av Isabella har jag kommit på den geniala idéen att använda min plattform till att sammanstråla nya vänskapsrelationer! För tänk så många ni är som delar exakt samma intressen, oddsen är stora att ni säkert bor i närheten av varandra och skulle berika varandras […]

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]



Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *