FREDAGSLISTAN

VECKANS SÄMSTA OCH BÄSTA: I måndags hade jag en riktig skitdag som föräldraledig. Tålamodet var under nollan medan båda barnen samarbetade imponerande väl med att testa mig till bristningsgränsen, tävla i att skrika högst och ta OS-guld i att gnälla om… ja precis allt… Dagen efter upplevde jag dock en av mina bästa mammadagar ever, fyllt med obegränsad kärlek och stolthet. Småbarnstiden är minst sagt en spännande period haha!

VECKANS LÄSNING: Boken ÄT & LEV PALEO av Jonas Bergqvist. Så många kloka poänger och kunskap om vår ursprungliga kost samlade i en bok. Rekommenderas starkt!

VECKANS HÄRLIGASTE: Att vara tillbaka i yogasalen som lärare, hur härligt som helst!

VECKANS PIRR I MAGEN: Nu är det spikat! I vinter blir det en riktigt trevlig yogaresa på urhärlig destination sådär under den mörkaste tiden, snaaaart får jag äntligen berätta mer!

HELGENS PLANER: Långpromenader med kidsen, gofrukostar, röja upp här hemma (vi har en sådan period då vi kommit efter lite väl mycket) och såklart tid i köket. Jag har en jättelista på receptidéer som jag äntligen ska få liv.

Hoppas att ni får en fantastisk helg! ♥


Related Posts

FREDAGSLISTAN

VECKANS BÄSTA: Vi har bokat flygbiljetter hem till Florida då min fina vän gifter sig i april. Aaaaaah! Och inte nog med det, vi lyckades styra till det så att jag även hinner hem till min andra underbara väns bröllop i Skåne helgen efter. Lyx! […]

FREDAGSLISTAN

Veckans bästa: Vi har semester!!! Och alla mysfrukostar ute på altanen ihop. Veckans sämsta: Sömnen har blivit lidande rejält denna vecka, med anledning av just semesterns rutinuppehåll och lite senare kvällar… Som jag sagt förut så är det ett så oerhört känsligt område och jag […]Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *