LÅNGPROMENAD

Alltså wow, vilket vinterväder! Helt otroligt! Idag begav vi oss till mina morföräldrars gård, njöt av sällskapet och naturens härlighet. Jonathan och mormor grävde runt i snön medan jag och Vivianna tog en rejäl långpromenad. Så skönt att bara komma ut, powerwalka, lyssna på ljudbok och låta tankarna sväva runt ohämmat. Den senaste tiden har just raska långpromenader blivit något som jag knuffat upp på min prioriteringslista. Sedan gick vi in i värmen och åt fruktsallad ihop! Om en månad åker vi hem till varma Florida där sommaren tar vid, älskar kontrasterna. Och på tal om det, jag behöver börja kika på en lite snyggare festklänning till min vänninas bröllop, har ni några tips? Eller finns det någon därute som sitter på en fin rackare i storlek S/M och gärna vill sälja? ♥

Hoppas att er dag har varit härlig!


Related Posts

FÖRSKOLESTART

Gud, vilken chock det blev att behöva dra på sig ett par jeans imorse. Man har vant sig så starkt vid värmen att dessa dagar med försmak på hösten känns lustiga. Även om den detta år är väldigt välkomnad, kvoten av sommar har verkligen fyllts […]

HÄLSOKONCEPT

Detta år har redan präglats jobbmässigt av mitt vässade fokus på OrganicByMommy-konceptet jag håller på att bygga upp – en plattform som ska ge alla möjligheten att på ett enkelt sätt bli hälsosamma. Jag har skalat ner och skalat bort andra delar av mitt kreativa […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *